Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht gaat zowel over de afspraken die worden gemaakt binnen de onderneming als die daarbuiten. In dit rechtsgebied draait het om juridische kennis en vindingrijkheid. Wil je weten hoe je omgaat met een ondernemingsraad, hoe aandeelhouders uit elkaar gaan, hoe je aansprakelijkheid voorkomt of zoek je juridische hulp bij een bedrijfsovername? Wij brengen secuur in kaart wat er aan de hand is, welke belangen er spelen en gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw onderneming. Van het voeren van complexe procedures bij de rechtbank tot het nakijken van een aandeelhoudersovereenkomst en alles wat daartussen zit; wij staan voor je klaar.

Partijen en overeenkomsten

Op zoek naar alles wat er bij een type onderneming of overeenkomst komt kijken? Wij zetten alles voor je op een rijtje. Selecteer de partij waarmee je te maken hebt of de overeenkomst waarover je meer wilt lezen en bekijk meteen de gerelateerde onderwerpen.

Wil je een afspraak of juridisch advies?

Je kunt ons direct bellen met je vraag of ons een bericht sturen via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Foto van Pam de Clerck
Pam de Clerck
071-8885905

Adres
Langegracht 70 2312 NV LEIDEN

Tel: 071-8885905
Fax: 071-8899906

    Je vraag aan ons

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.