Bij Wessel doen we het anders. Bij ons geen statige kantoorpanden of ingewikkelde verhalen. Wij zijn eigentijds en toegankelijk: we denken graag met onze cliënten mee en houden van korte lijntjes. Onze deur staat altijd open voor een praatje of een kop koffie. Wij zijn er voor al je vragen over arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. En als het nodig is, procederen wij bij de rechtbank. Onze juristen vormen een hecht team met een berg aan ervaring en strategisch inzicht. Wij zijn niet bang om met elkaar te overleggen en samen tot de beste oplossingen te komen. Samen zijn wij Wessel.

Onze werkwijze
Juridische vraagstukken zijn vaak al ingewikkeld genoeg. Daarom is onze communicatie naar cliënten altijd helder en begrijpelijk. Van te voren spreken we af welke aanpak het beste bij jou past. Of je nu van elke stap op de hoogte gehouden wilt worden, of alleen het resultaat wilt weten en zo geheel ontzorgd wordt; bij ons is alles mogelijk.

Wij bieden iedere nieuwe cliënt een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Na dit gesprek ontvang je een gespecificeerde kostenraming. Na jouw akkoord, gaan wij voor je aan de slag. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Onze specialisaties
Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Raakt deze om wat voor reden dan ook verstoord, dan kan het fikse juridische gevolgen hebben.

Wij hebben de ervaring en het strategische inzicht om onze cliënten door een arbeidsconflict heen te loodsen en adviseren bij alle denkbare arbeidsrechtelijke vragen. Of het nu om één juridische brief gaat, een reeks bemiddelende gesprekken of een langslepend traject; wij staan je bij op de momenten waarop het telt.

Ondernemingsrecht gaat zowel over de afspraken die worden gemaakt binnen de onderneming als die daarbuiten. In dit rechtsgebied draait het om juridische kennis en vindingrijkheid. Wil je weten hoe je omgaat met een ondernemingsraad, hoe aandeelhouders uit elkaar gaan, hoe je aansprakelijkheid voorkomt of zoek je juridische hulp bij een bedrijfsovername? Wij brengen secuur in kaart wat er aan de hand is, welke belangen er spelen en gaan op zoek naar de beste oplossing voor jouw onderneming. Van het voeren van complexe procedures bij de rechtbank tot het nakijken van een aandeelhoudersovereenkomst en alles wat daartussen zit; wij staan voor je klaar.