Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

Een VOF-overeenkomst opstellen, controleren of aanpassen?

VOF-overeenkomsten en contracten zijn onze expertise

Je kan bij ons terecht voor het laten opstellen, nakijken en aanpassen van VOF-overeenkomsten. Wij stellen een VOF-overeenkomst op die afgestemd is op je wensen en behoeften, die future proof is en waar belangen behartigd worden. We geven vooraf aan het opstellen, nakijken of aanpassen van de aandeelhoudersovereenkomst inhoudelijk juridisch advies om weloverwogen keuzes en beslissingen te kunnen maken.

Zo ziet het proces eruit:

 1. In een telefonische of persoonlijke intake bespreken we je wensen.
 2. Hierna ontvang je van ons een kostenraming.
 3. Na akkoord ontvang je van ons een conceptovereenkomst.
 4. Na een aanpassingsronde ontvang je van ons de finale overeenkomst.

Wil je direct hulp?

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Over Wessel Juristen

  Bij Wessel Juristen begrijpen wij het belang van duidelijke afspraken tussen vennoten. Een zorgvuldig opgestelde VOF-overeenkomst voorkomt toekomstige discussies en conflicten, en vormt de basis voor een stabiele samenwerking.

  Onze expertise richt zich op het vastleggen van essentiële bepalingen, zoals de verantwoordelijkheden van vennoten, de winstverdeling, het toe- en uittreden van vennoten, en de verdeling van zeggenschap. Daarnaast bieden wij advies en maatwerkoplossingen voor cruciale bepalingen zoals stemrechtverdelingen, winstuitkeringen en geschillenbeslechting.

  Onze deskundige ondernemingsrechtspecialisten stellen een VOF-overeenkomst op die volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie. Bij Wessel Juristen ben je verzekerd van een juridisch waterdichte en op maat gemaakte overeenkomst, die de belangen van alle vennoten behartigt en beschermt. Of je nu een nieuwe VOF-overeenkomst wilt opstellen of een bestaande overeenkomst wilt laten nakijken, wij bieden deskundig advies en ondersteuning bij elke stap.

  Zoek je hulp bij het opstellen of nakijken van een VOF-overeenkomst? Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel en betrouwbaar juridisch advies.

  IMG_2074

  Tim Zuidgeest

  Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

  man-anoniem-400x400

  Andre S

  Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding 🙂 En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha 😉

  Sebastiaan

  Sebastiaan Vlaming

  Snel en doelgericht!

  Waarom Wessel?

  Vandaag advies!

  Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom). De experts overname /ondernemingsrecht zitten voor je klaar.

  Vooraf duidelijkheid

  Na het kosteloze intakegesprek, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met een kostenraming. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Mochten zich omstandigheden voordoen dat wij meer tijd nodig hebben, dan word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

  Experts in ons vakgebied

  De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in overname. Of het nu gaat om het procederen, het verstrekken van advies of het nakijken van Share Purchase Agreements, niet is ons vreemd.

  Leg je (juridische) probleem aan ons voor of stel je vraag.

  Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op. Dit is kosteloos. Heb je nog relevante documenten, dan kun je die gelijk meesturen, zodat we beslagen ten ijs komen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over onze werkwijze en de kosten.

   (niet verplicht)

   Je vraag aan ons

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

   Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
   Gratis VSO Controleren?