Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

Wij voeren voor jou een vaststellingsovereenkomst check uit.

Waarom is een VSO check belangrijk?

Een vaststellingsovereenkomst, of kortweg VSO, is een overeenkomst waarmee je een bindende regeling met je werkgever afspreekt. Zo weten jij en je werkgever waar jullie aan toe zijn wanneer je arbeidscontract wordt beëindigd. In de overeenkomst worden belangrijke afspraken gemaakt over hoe jullie uit elkaar gaan. Gebeurt het opstellen van de overeenkomst op een juridische juiste manier, dan ontvang je na je ontslag een WW-uitkering. In de overeenkomst wordt onder meer afgesproken welke opzegtermijn gebruikt wordt, wanneer de arbeidsovereenkomst eindigt en of je een ontslagvergoeding (transitievergoeding) krijgt. Daarom is het van belang om door een specialist een VSO check uit te laten voeren.

Meteen antwoord op al je vragen?

Janneke weet raad.

Wat is onze werkwijze?

Voordat je een vaststellingsovereenkomst ondertekent, is het handig als je weet wat je rechten zijn. Wij helpen je daarbij door de VSO voor jou te checken. Daarna moet er met je werkgever onderhandeld worden. Wij gaan altijd voor het maximaal haalbare resultaat voor jou als werknemer. Aan het einde van de onderhandelingen verwerken we de uitkomsten in de (aangepaste) vaststellingsovereenkomst en kan er getekend worden. Goed om te weten: vaak worden de kosten voor onze diensten door je werkgever vergoed. In een goede vaststellingsovereenkomst staat namelijk dat jij, de werknemer, de overeenkomst moet laten checken door een jurist. Het is ook in het belang van de werkgever dat jij weet waar je voor tekent.

IMG_2074

Tim Zuidgeest

Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

man-anoniem-400x400

Andre S

Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding 🙂 En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha 😉

Sebastiaan

Sebastiaan Vlaming

Snel en doelgericht!

Waarom Wessel?

Vandaag advies!

Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom).

WW-Proof

Onze experts zorgen ervoor jouw vaststellingsovereenkomst juridisch goed in elkaar zit, zodat het UWV een WW-uitkering zal toekennen. Kortom: altijd WW-proof.

Fijne mensen en goede onderhandelingspartners. De juristen bij Wessel zijn AWESOME, en kunnen ook nog goed onderhandelen.

Experts in ons vakgebied

De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Of het nu gaat om procederen, het verstrekken van advies of het checken van een vaststellingsovereenkomst: bij ons ben je aan het juiste adres.

Laat nu je vaststellingsovereenkomst checken of stel een vraag.

Vul dit formulier in en stuur als het even kan gelijk je vaststellingsovereenkomst mee, dan nemen we direct contact met je op. Dit is kosteloos. Tijdens het gesprek informeren we je over onze werkwijze en tarieven.

  (niet verplicht)

  Je vraag aan ons

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Ons team van (super)helden

  Sieger Suurbier
  Sieger Suurbier
  Jurist
  Ondernemingsrecht
  Internationale uitbreiding
  Rosalia Groen
  Rosalia Groen
  Jurist
  Arbeidsrecht
  Pam de Clerck
  Pam de Clerck
  Jurist
  Ondernemingsrecht
  Annelies Noort
  Annelies Noort
  Jurist
  Arbeidsrecht
  James Holthuis
  James Holthuis
  Jurist
  Ondernemingsrecht
  Diana Balaydin
  Diana Balaydin
  Jurist
  Arbeidsrecht

  Klanten die wij hebben geholpen

  Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
  Gratis VSO Controleren?