Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

De juridische specialist(en) die je nodig hebt

Waarom een Wessel jurist?

Omdat je niet overal goed in kunt zijn, hebben de juristen van Wessel een specialisme. Daarom zijn ze goed in wat ze doen. Het gaat om de volgende specialisaties:

 • Arbeidsrecht
 • Ondernemingsrecht

 

Heb je een vraag of wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Of wil je direct advies? Neem dan (vrijblijvend) contact op met ons. We zetten je gelijk door naar de juiste jurist. Zo wordt je zaak gelijk opgepakt. Vaak dezelfde dag nog.

Wil je direct hulp?

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Wat is onze werkwijze?

  Het vinden van de beste oplossing staat altijd voorop. Wessel helpt om je juridische zaken op orde te houden. Wessel adviseert, onderhandelt en procedeert in de rechtbank. Voordat we voor je aan de slag gaan, nodigen we je uit voor kop koffie bij ons op kantoor. Zo kun je kennismaken met jouw juridisch specialist. Is daar geen tijd voor? Dan is dat ook geen probleem. Wij streven naar zoveel mogelijk transparantie vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voordat wij voor je aan de slag gaan, ontvang je een opdrachtbevestiging met daarin (indien gewenst) een kostenraming. Zo heb je op voorhand duidelijkheid en weet je wat je te wachten staat.

  IMG_2074

  Tim Zuidgeest

  Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

  man-anoniem-400x400

  Andre S

  Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding ๐Ÿ™‚ En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha ๐Ÿ˜‰

  Sebastiaan

  Sebastiaan Vlaming

  Snel en doelgericht!

  Waarom Wessel?

  Vandaag advies!

  Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom).

  Vooraf duidelijkheid

  Na het kosteloze intakegesprek, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met een kostenraming. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Mochten zich omstandigheden voordoen dat wij meer tijd nodig hebben, dan word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

  Experts in ons vakgebied

  De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring. Of het nu gaat om het procederen, het verstrekken van advies of het nakijken vanย  overeenkomsten, niet is ons vreemd.

  Leg je (juridische) probleem aan ons voor of stel je vraag.

  Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op. Dit is kosteloos. Heb je nog relevante documenten, dan kun je die gelijk meesturen, zodat we beslagen ten ijs komen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over onze werkwijze en de kosten.

   (niet verplicht)

   Je vraag aan ons

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

   Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
   Gratis VSO Controleren?