Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

Een faillissement voor BV aanvragen?

Je kan bij ons terecht voor het aanvragen van een faillissement voor je BV. Wij bieden uitgebreide en persoonlijke ondersteuning gedurende het hele proces, van advies tot aanvraag bij de rechtbank en de communicatie met de curator. We zorgen ervoor dat alles correct verloopt en jouw belangen behartigd worden. Ons team van ondernemingsrechtsspecialisten staat klaar om je te helpen bij het nemen van deze lastige stap.

De voordelen van 

Binnen 1 werkdag gratis intakegesprek met jurist.
Kostenraming vooraf zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan.
Persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het gehele proces.
Juridisch advies over bestuursaansprakelijkheid om vermogen en privé te beschermen.

Proces

1. In een telefonische of persoonlijke intake bespreken we je situatie en wensen.
2. Je ontvangt een kostenraming.
3. Na akkoord starten we de aanvraag voor het faillissement en begeleiden we je gedurende het proces.

Heb je vragen of behoefte aan een gratis intakegesprek? Neem dan direct contact met ons op.

Wil je direct hulp?

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Over Wessel Juristen

  Bij Wessel Juristen begrijpen wij de uitdagingen en complexiteit rondom faillissementsaanvragen. Een goed begeleid faillissementstraject kan vele problemen voorkomen en de belangen van alle betrokkenen beschermen.

  Onze expertise richt zich op:

  • Snel hulp bieden bij het aanvragen van een faillissement.
  • Herstructureren van schulden.
  • Persoonlijke hulp gedurende het hele proces.
  • Voorkomen van bestuursaansprakelijkheid.
  • Overnemen van volledige communicatie met de curator.
  • Begeleiden van personeel gedurende het faillissement.
  • Voorkomen van lange procedures.
  • Beschermen van overige BV’s en de bedrijfsstructuur.
  • Vaste prijs en geen verrassingen.

  Onze deskundige juristen zorgen voor een efficiënt en zorgvuldig proces, zodat je goed geïnformeerd en ondersteund bent bij elke stap. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel en betrouwbaar juridisch advies.

  IMG_2074

  Tim Zuidgeest

  Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

  man-anoniem-400x400

  Andre S

  Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding 🙂 En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha 😉

  Sebastiaan

  Sebastiaan Vlaming

  Snel en doelgericht!

  Waarom Wessel?

  Vandaag advies!

  Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom). De experts overname /ondernemingsrecht zitten voor je klaar.

  Vooraf duidelijkheid

  Na het kosteloze intakegesprek, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met een kostenraming. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Mochten zich omstandigheden voordoen dat wij meer tijd nodig hebben, dan word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

  Experts in ons vakgebied

  De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring in overname. Of het nu gaat om het procederen, het verstrekken van advies of het nakijken van Share Purchase Agreements, niet is ons vreemd.

  Leg je (juridische) probleem aan ons voor of stel je vraag.

  Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op. Dit is kosteloos. Heb je nog relevante documenten, dan kun je die gelijk meesturen, zodat we beslagen ten ijs komen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over onze werkwijze en de kosten.

   (niet verplicht)

   Je vraag aan ons

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

   Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
   Gratis VSO Controleren?