Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

De juridische arbeidsrecht-specialist(en) die je nodig hebt

Waarom een jurist(e) arbeidsrecht van Wessel?

De juristen van Wessel hebben zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

 

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Of wil je weten of jouw arbeidsrecht een goede kans van slagen heeft? Neem dan contact op en we zetten je gelijk door naar de juiste jurist. Zo kan je zaak direct behandeld worden. Vaak nog dezelfde dag.

Wil je direct hulp?

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Wat is de werkwijze van de huurrecht juristen bij Wessel?

  Het vinden van de beste oplossing voor haar cliënt staat altijd voorop! Wessel helpt om je arbeidsrecht zaak op orde te houden. Wessel adviseert, onderhandelt bemiddelt en –indien nodig– procedeert in de rechtbank. Arbeidsrecht zaken komen altijd voor bij de kantonrechter. Voordat we voor je aan de slag gaan, nodigen we je het liefst uit voor kop koffie bij ons op kantoor, maar als het makkelijk is kan het ook allemaal digitaal. Zo kan je zien wie je juridische specialist is die je zaak gaat behandelen en kunnen we de opdracht grondig bespreken. In tegenstelling tot een gemiddeld advocatenkantoor proberen wij zo veel mogelijkheid vooraf duidelijkheid te verschaffen. Voordat wij voor je aan de slag gaan ontvang je eerst een opdrachtbevestiging met daarin een kostenraming. Zo heb je op voorhand duidelijkheid.

  IMG_2074

  Tim Zuidgeest

  Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

  man-anoniem-400x400

  Andre S

  Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding 🙂 En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha 😉

  Sebastiaan

  Sebastiaan Vlaming

  Snel en doelgericht!

  Waarom Wessel?

  Vandaag advies!

  Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom). De experts arbeidsrecht zitten voor je klaar.

  Vooraf duidelijkheid

  Na het kosteloze intakegesprek, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met een kostenraming. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Mochten zich omstandigheden voordoen dat wij meer tijd nodig hebben, dan word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

  Experts in ons vakgebied

  De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring. Of het nu gaat om het procederen, het verstrekken van advies of het nakijken van  vaststellingsovereenkomsten, niet is ons vreemd.

  Leg je (juridische) probleem aan ons voor of stel je vraag.

  Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op. Dit is kosteloos. Heb je nog relevante documenten, dan kun je die gelijk meesturen, zodat we beslagen ten ijs komen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over onze werkwijze en de kosten.

   (niet verplicht)

   Je vraag aan ons

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

   Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
   Gratis VSO Controleren?