Advies of afspraak?
Bel 071-8885905 of mail ons

telefoon icoon email icoon

search

Geen dure advocaat? Kies onze juristen uit Den Haag

Waarom onze juristen?

Wessel is opgericht in 2012 als een algemene civiele rechtspraktijk en is uitgegroeid tot een kantoor gespecialiseerd op het gebied van het ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Wessel is niet zoals een standaard advocatenkantoor. Wij houden niet van hiërarchische structuren en kiezen voor een open en toegankelijke werkwijze. Onze communicatie richting de cliënt is daarom helder en begrijpelijk. Wessel streeft ernaar om dé plek te zijn voor haar cliënten uit Den Haag. Wessel adviseert bij juridische vraagstukken en staat haar cliënten bij in conflicten of procedures.

Ons hoofdkantoor is te vinden aan de Touwbaan in Leiderdorp met daarnaast een locatie in Den Haag. Wees gewaarschuwd, ook onze labrador Floortje is vaak op kantoor te vinden.

Wil je direct hulp?

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

  Wat is onze werkwijze?

  Het vinden van de beste oplossing voor onze cliënt staat altijd voorop! Wessel helpt om je juridische zaken op orde te houden. Wessel adviseert, onderhandelt, bemiddelt en –indien nodig– procedeert in de rechtbank. Voordat we voor je aan de slag gaan, nodigen we je het liefst uit voor kop koffie bij ons op kantoor. Zo kan je zien wie de juridische specialist is die je zaak gaat behandelen en kunnen we de opdracht uitgebreid bespreken. In tegenstelling tot een gemiddeld advocatenkantoor proberen wij vooraf zoveel mogelijkheid duidelijkheid te verschaffen. Voordat wij voor je aan de slag gaan ontvang je daarom eerst een opdrachtbevestiging met daarin een kostenraming. Zo heb je op voorhand duidelijkheid en kom je niet voor verrassingen te staan.

  Wat klanten van ons vinden

  IMG_2074

  Tim Zuidgeest

  Wessel Juristen heeft ons geweldig geholpen bij het inrichten van onze nieuwe structuur van het bedrijf. (Voor de fiscus). Vooral fijn dat ze ook bij m'n extra vragen rustig de tijd namen! Raad ze zeker aan!

  man-anoniem-400x400

  Andre S

  Dank je wel Rosalia, fantastisch werk verricht, werkgevers zullen zich dienen te realiseren dat ze een loon opschorting niet zo maar plots kunnen veranderen in een loon inhouding 🙂 En oja, niet geheel onbelangrijk, de werkgever was geschrokken van je brief, haha 😉

  Sebastiaan

  Sebastiaan Vlaming

  Snel en doelgericht!

  Waarom Wessel?

  Vandaag advies!

  Vandaag nog weten waar je aan toe bent? Neem contact op en onze juristen geven je dezelfde dag advies. Het is vaak niet eens nodig om bij ons op kantoor langs te komen (al ben je natuurlijk altijd welkom). Onze intakes kunnen in persoon, telefonisch of per mail.

  Vooraf duidelijkheid

  Na een intake, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met een kostenraming. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent. Mochten zich omstandigheden voordoen dat wij meer tijd nodig hebben, dan word je hier tijdig van op de hoogte gesteld.

  Experts in ons vakgebied

  De juristen bij Wessel zijn gespecialiseerd en hebben ruime ervaring. Of het nu gaat om het procederen, het verstrekken van advies of het nakijken van  overeenkomsten, niet is ons vreemd.

  Leg je (juridische) probleem aan ons voor of stel je vraag.

  Vul dit formulier in en we nemen direct contact met je op. Dit is kosteloos. Heb je nog relevante documenten, dan kun je die gelijk meesturen, zodat we beslagen ten ijs komen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over onze werkwijze en de kosten.

   (niet verplicht)

   Je vraag aan ons

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de volgende Google voorwaarden zijn van toepassing: Privacy Policy en Terms of Service.

   Klanten die wij hebben geholpen

   Ons team van (super)helden

   Sieger Suurbier
   Sieger Suurbier
   Jurist
   Ondernemingsrecht
   Internationale uitbreiding
   Rosalia Groen
   Rosalia Groen
   Jurist
   Arbeidsrecht
   Pam de Clerck
   Pam de Clerck
   Jurist
   Ondernemingsrecht
   Annelies Noort
   Annelies Noort
   Jurist
   Arbeidsrecht
   James Holthuis
   James Holthuis
   Jurist
   Ondernemingsrecht
   Diana Balaydin
   Diana Balaydin
   Jurist
   Arbeidsrecht
   Laat je VSO + transitievergoeding gratis controleren & berekenen.
   Gratis VSO Controleren?